Bejelentés


MOFETTA és wellness É-Mország Mátraderecske gyógyfürdője kulcs a vitalitáshoz

WEBSHOP:

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Zsóry-fürdő Mezőkövesd

A Zsóry-fürdő gyógyvíze,amely a legmagasabb szulfidkén tartalmú héviz hazánkban, fürdőkúra formájában sikeresen alkalmazható: - izületi gyulladások és kopások, - reumás megbetegetések, - kfl. női betegségek, - izomfájdalommal járó izom megbetegedések kezelésére.

A kénes Zsóry víz javítja az erek állapotát, csökkenti a vérnyomást, mérsékli a koleszterin szintet ezáltal az érelmeszesedés veszélyét. Javítja az anyagcserét, élénkíti a légzést, gyulladáscsökkentő és általános erősítő hatású."S tudjad, hogy halandó vagy, de addig is tartozol testednek valamivel."

„Amikor csak teheted – de soha nem úgy, hogy munkádtól lopod el az időt és rossz lelkiismerettel, sietve cselekszel! – menj el a hővizű közfürdők valamelyikébe, hetenként kétszer – háromszor. A fürdőzés nagyon régi emberi szokás, s nemcsak a testet edzi és üdíti, hanem a lelket is. Fürödj lassan, tested törvényei szerint, megfontoltan és ráérően. A gyógyvizek átjárják tested és élénkítik lelked, megnyugtatják munkától és világtól elkínzott idegeid. A gyógyfürdők afféle nedves kolostorok, ahol zavartalanul átadhatod tested és lelked a józan és méltányos pihenésnek. A kénes, vasas vizek a bőr pórusain át hatnak a belső szervekre és idegrendszerünkre; A fürdő légköre, a fátyolos-párás környezet megszabadít a külsővilág olcsó képzeteitől. Fürödj tehát rendszeresen és módszerrel, mint a rómaiak. Ne törődj vele, ha e szokásodat lenézik a spártaiak; gondolj arra, hogy Spárta egyetlen önálló gondolkodót sem adott a világnak, s végül így is, úgy is elpusztult. Fürödj nyugodt lelkiismerettel. Fürödj módszeresen, váltogasd a forró és a langyos, majd hideg medencéket és tusokat, engedd át tested a dögönyözők kézügyességének, üldögélj hosszan a meleg vízben,tűrd el, hogy hideg vizes turbánnal göngyöljék be koponyádat, add át tested és lelked a meleg víz, a langyos csend nyugalmának, gondolkozzál, tanulj vízi türelmet, pihenj. A hurik ölében sem lehet úgy pihenni, mint egy hővizű gyógyfürdő medencéjében. S a forró léggel hevített kamrában ne maradj soha két, három percnél tovább. S adjál a személyzetnek jelentős borravalót. S tudjad, hogy halandó vagy, de addig is tartozol testednek valamivel. Például a gyógyfürdővel, hetenként kétszer; legföljebb háromszor.”  Márai Sándor: Füveskönyv

 

Többet megtudhat a Zsóry gyógyvíz összetételéről, a szolgáltatásokról, az árakról:  klikk ide!


A Gondűző Pihenőház Mátraderecske on-line szálláselőjegyzés, előfoglalás:

Az Ön teljes neve
Az Ön e-mail címe
Az Ön e-mail címe mégegyszer
Az Ön postacíme
Az Ön telefonszáma
Felnőttek száma
Elhelyezés kétágyas szobában egyedül
kétágyas szobában ketten
Érkezés dátuma
Távozás dátuma
Ellátás reggeli
reggeli és hideg vacsora
Egyéni szolgáltatási igények DASH étrend
cukorbeteg étkezések
vega étkezések
eü. felügyelet
terápiás gyógymasszázs
bioptron lámpa kezelés
akadálymentes apartman
internet szoba használat
Fizetési mód postai csekk
átutalás
Western Union
üdülési csekk
ajándék utalvány + kp
egészségpénztári kártya
Eurorest csekk
VIP kupon
Üzenet, megjegyzés ide beírható:

A foglalás lekéréses rendszerben történik, a válaszunkban értesítjük Önt, kedves leendő vendégünk, hogy a kért időpontban rendelkezünk-e szabad helyekkel. Elérhetőségeink: Gondűző Pihenőház-Mofetta szállások 3246 Mátraderecske Bem u 10 E-mail cím: gonduzo@t-online.hu.hu Telefon: 20/3269544 vagy 36/36/475-808Üzenetküldés
Töltse ki ezt az űrlapot, lehet, hogy mofetta gyógygáz kezelést nyer vele, és fogadja el ingyenes ajándékunkat: Hogyan kell mofettázni? című cikket a MOFETTA TITKOK e-bookból. Számítunk kérdéseire, írja meg a véleményét.

E-mail címed:
Szöveg:Keresés a honlaponSzavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!