Bejelentés


MOFETTA és wellness É-Mország Mátraderecske gyógyfürdője kulcs a vitalitáshoz

WEBSHOP:

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Hírek
"Minden út a Mofettába vezet"

Mátraderecske Heves megyében, a Mátra lábánál fekszik, távol a nagyvárosok zajától. Budapesttől 120 km-re, Egertől 35 km-re. Az alig 2000 lakosú palóc település egy kincs, amely az itt élő emberek lelkében, akaratában, összefogásáb an rejlik, és természetesen a természet adta gazdag kincsvilágban. Fekvése szemet gyönyörködtető, a palócföld gyöngyszeme. A Mátra felejthetetlen látványt nyújt az ide látogató számára. A Bükk közelsége pedig tiszta levegőt, valamint kitűnő klímát biztosít. A település ásványi anyagokban gazdag természetes vizekkel rendelkezik. Ilyen a csevice és a kéntartalmú „büdösvíz”. De nemcsak a táj szépsége, a levegő tisztasága és az itt élő emberek vendégszeretete vonzza ide a látogatókat. Mátraderecske az „érbetegek Mekkája”. Itt található falunk természeti kincse, a gyógyító Mofetta; mely Magyarország egyedülálló Széndioxid Gyógygázfürdője; valamint Mátraderecske egészségturizmusának alapja. A vulkáni utóműködés révén létrejövő gázfeláramlás gyógyító jellege jelentősen hozzájárul az ország érbetegeinek és egyes reumatológiai kóresetek színvonalas ellátásához, rehabilitációjához. Kimagasló eredményeket érünk el a magas vérnyomással ill. érszűkületi problémákkal küzdő betegeink gyógyításában.

tovább >>


85%TB támogatás mo

2012 augusztus 1-jétől a társadalombiztosítás támogatja az úgynevezett mofetta-, vagyis a szén-dioxidos szárazfürdő-kezelést, amely Magyarország egyetlen gyógygázfürdőjében, Mátraderecskén érhető el. Az erről szóló kormánydöntés új fejezetet nyithat, mind a Magyarországon nyilvántartott mintegy egymillió érbeteg, mind pedig a település életében. A jövőben 85 százalékos társadalombiztosítási támogatással vehető igénybe a mofettakezelés, vagyis "felírható receptre" – mondta Horváth László, a Heves Megyei Kormányhivatal vezetője csütörtökön. A mellékhatások nélkül gyógyító gáz elsősorban a magas vérnyomással, illetve az érszűkületi problémákkal küzdő betegeknek nyújt segítséget. A kormánymegbízott úgy véli, hogy...

tovább >>


HATALMAS ÉRDEKLŐDÉS MELLETT STARTOLT AZ MT ZRT. TURIZMUSMOZG

A bécsi magyar Nagykövetség zsúfolásig megtelt márványtermében, az Ausztriában élő magyarok több mint 200 képviselőjének jelenlétében, információs nap és sajtótájékoztató keretében 2012. május 10-én indította útjára rendhagyó turizmusmozgalmát a Magyar Turizmus Zrt.

tovább >>


Márkanév lehet a mátrai jó levegő

Olyan pályázati ötleteket vártak, amelyek a helyi adottságokra, főként a tiszta levegőre alapoznak. A Svájci-Magyar Együttműködési Program keretében 250 millió forintos támogatásból fejlesztheti tovább és teheti európai hírűvé gyógyturizmusát a mátraházai Mátrai Állami Gyógyintézet (MÁGY). A svájciak olyan pályázati ötleteket vártak az intézménytől, amelyek a helyi adottságokra, főként a tiszta levegőre alapoznak. A Gyógyító Régiók nevet viselő programban a MAGY-nak két év alatt kell felépítenie saját márkanevét Mindettől a Mátra gyógyturizmusának fellendülését várják. Hirdetés Az egészség- és gyógyturizmus fejlődése jót tehet a helyi munkaerőpiacnak, és a cégeknek is több lehetőségük lesz az idegenforgalmi és az egészségügyi szektorban. Svájc eddig már több mint 130 millió svájci frankkal, vagyis mintegy 25,5 milliárd forinttal támogatta Magyarországot. A közép-európai ország hozzájárulásának célja az új és régi uniós országok közötti fejlettségi eltérés csökkentése. A környezetvédelem- és infrastruktúra-fejlesztésen kívül egyebek között a humánerőforrás- és a társadalomfejlesztést is támogatták a svájciak az ötéves Svájci Hozzájárulás elnevezésű programban. Az alapszabály szerint a támogatási összeg 40 százalékát az észak-alföldi és az észak-magyarországi régiókban kell elkölteni. 2011-12-21 08:08 Forrás: Heves Megyei Hírlap

Mofetta-receptre

Mikor lesz receptre mofetta? Előre láthatóan 2012 elejétől mofettakezelést is rendelhetnek az orvosok a betegeiknek. Horváth László a pétervásárai választókerület országgyűlési képviselője Mikor lesz receptre mofetta? címmel tett fel kérdést a parlamentben a nemzeti erőforrás miniszternek. Az első Széchenyi-terv támogatásával, közel 400 millió forintos beruházással 2001 és 2003 során gyógyászati központ épült Mátraderecskén. Ám sajnos a mofettakezelés mind a mai napig nem részesül társadalombiztosítási támogatásban, annak ellenére, hogy az önkormányzati tulajdonban lévő szolgáltató azt több alkalommal is kezdeményezte. Most, a szaktárca államtitkára, Halász János azt mondta: előreláthatóan 2012 elejétől felírhatja az orvos a szárazfürdőt. Forrás: EgerTv.

tovább >>


Ajándékutalványok akciós vására

Ajándékozzon gyógyüdülést! Fizetheti bankkártyával, üdülési csekkel vagy SZÉP Kártyával

tovább >>


Gázoktól gyógyulhat a magyarok tömege

Mátraderecske polgármestere, Forgó Gábor elmondta, a kilencvenes évek végén még csak egy kis faházban folytak a kezelések, aztán a Széchenyi-tervnek ...

tovább >>


Vigyázzon: hamisítják a gyógyító gázokat

A Gazdasági Versenyhivatal bejelentésre már vizsgálja, hogy jogosan használják-e a mofetta elnevezést a gázzal történő gyógyításra szakosodott vállalkozók. A szén-dioxid és radon gáz keveréke hazánkban csak Mátraderecskén van jelen a természetben, ám három

tovább >>


Az OEP már támogatja, de ...

Az OEP már támogatja, de...

tovább >>


A Mofetta kezelés-a kihasználatlan nemzeti kincs

A MOFETTA, a természetes erôforrásból táplálkozó radon tartalmú vulkáni kigôzölgés, szén-dioxidos száraz fürdô kezelés lehetôsége Magyarországon egyedül a heves megyei Mátraderecskén vehetô igénybe. Ez a kezelés kiválóan alkalmas végtagok érszûkületének kezelésére és általában a reumatológiában... Forrás:IME 10. évf.1.szám 2011.február

tovább >>


Ring Magazin>2010.12.09.

A geológusok mofettának nevezik a széndioxidot tartalmazó, >>>>

tovább >>


Csúcsra járhatna a mofetta

Szabad Föld 2010. november 12. | péntek -- Korábban már szóltunk a mátraderecskei Mofetta, azaz természetes szén-dioxidos gyógygázfürdő – egyetlen ilyen hazai intézményünk – munkálkodásáról. A szén-dioxid gáz jól alkalmazható >>>>

tovább >>


A Magas-Tátrai szanatóriumból a mátraderecskei gázfürdőbe

Részlet Mgr.Kürthy Veronika író és festőművész cíkkéből: ...Így negyedmagammal a Húsvéti ünnepeket >>>>

tovább >>

A Gondűző 2001 Vendégházról írták.........


MAGYAR LIGET A dél-svédországi magyarok családi lapja 3. évfolyam 13. szám 2002/4 Egészség

A gyógyulás útjai Mátraderecske Régi munkatársunk kitartóan keresi a gyógyulást betegségeibõl. Nemrég tért vissza magyarországi kezelésérõl. Tapasztalatait siet másokkal is megosztani. Szolgálatkészségét olvasóink nevében köszönjük.

Sorstársaim! Hetvenöt éves voltam, amikor éreztem, hogy lábaim gyengülnek. Orvoshoz fordultam, aki vérkeringési elégtelenséget állapított meg. Gyógykezelést nem nyújtott, hanem mûtétre javasolt, ami végül is nem történt meg. Járásom tovább rosszabbodott, bottal majd toló-szekérrel mertem csak közlekedni. Több szakorvost is felkerestem, de vitaminokon kívül egyik sem tudott hatásos kezelést. Lassan két év eltelt, helyzetem egyre kilátástalanabbá vált. Ezek után arra gondoltam, hogy teszek még egy kísérletet.

Elmegyek Magyarországra, a mátraderecskei mofetta szárazfürdõre. Korábban már hallottam arról, hogy az ehhez hasonló betegségekre jó hatással van a mofetta. Felvettem a kapcsolatot a fürdõ vezetõjével Dr. László Márta fõorvossal, akitõl tájékoztatót és részletes szóbeli felvilágosítást kaptam. Október elsején megkezdtem a tizenhat kezelésbõl álló kúrát. Naponta huszonöt percig ültünk derékig a széndioxid és radon keverékû gázban. Ez a lelõhely egyedülálló Magyarországon. Nemzetközi szakértõk mérései alapján Európában az itteni gáznak van a legerõsebb hatásfoka. A lényeg az, hogy az ötödik kezelés után lüktetést, mozgást éreztem az addig nagyjából érzéstelen lábaimban. Ez a jelenség folytatódott a kúra végéig.

Szakvélemény szerint a gáz hatása még hetek múlva is gyógyító hatással dolgozik a szervezetünkben. Ezt onnan tudom, hogy hazatérve könnyebben lépegetek és a szobámban bot nélkül óvatosan járni merészelek. A vibrálást, a lüktetést továbbra is érzem. Nyilván ez nem azt jelenti, hogy minden rendben van. Valószínûleg a kúra ismétlése még jobb eredményre vezetne. Szóval valami elkezdõdött és a javulásirányába tart. A jövõt persze nem lehet elõre látni. Mátraderecskén egy kezelés külföldieknek 1000 forint. Az ott uralkodó otthonos hangulatról, a kiszolgálásról, a segítõkészségrõl csak felsõfokban szólhatok, dicsérnem kell az intézet minden dolgozóját a vezetõ fõorvosnõvel együtt.

Ami az ottani ellátást és a szállást illeti két lehetõségrõl tudok. Panzió és magánház. A fürdõ csakis a kezelésekkel foglalkozik. Nagyméretû bõvítésen dolgoznak, 2003 végére remélhetõleg szállóvendégeket is fogadhatnak. Magánháznál laktam és étkeztem. Nyugodt lelkiismerettel ajánlom, keressék fel bizalommal a Bem út 10 szám alatt lakó családot, ahol néhány nap híján három hetet töltöttem. Kényelmes, tiszta szobák, kiváló konyhavezetés, változatos ízletes ételek, meghitt, barátságos családi légkör jellemzik a Gondûzõ Vendégházat. ára kb. 3000 forint naponta.

Befejezésül még annyit, hogy az erdélyi tájakra emlékeztetõ lenyûgözõ mátrai szerpentineken utazva az ember hajlamos megfeledkezni arról, hogy voltaképpen gyógykezelésre érkezett. Ha a látvány fizikailag nem is nyújt enyhítést, de annál inkább balzsam a lélekre.

Akit érdekel ez a hely, a következõ címen kaphat mindenre kiterjedõ részletes felvilágosítást: Mátraderecske, Szárazfürdõ Telefon: 00 36 36 476 605. B.B.

A Mátra egyik festõi völgyében, Egertõl és Gyöngyöstõl 30 km-re található. Különleges mikroklímája és a közeli horgásztó miatt vált keresett üdülõhellyé ez a palóc hagyományokat õrzõ, természeti és kulturális értékekben gazdag falu.

Híres és egyedülálló természetes száraz széndioxid fürdõje, amelyet a geológusok és az orvosok mofettának neveznek. A gyógygázkúra ajánlott: szív- és érrendszeri betegségek kezelésére, magas vérnyomás csökkentésére, izületi betegségek, bõrbetegségek és cukorbetegség tüneteinek csökkentésére illetve a fájdalmak mérséklésére.

A Gondûzõ Vendégház Mátraderecske központjához és a mofettához is közel található. Vendégeink varázslatosan szép tájakon túrázhatnak (Mátraháza, Galyatetõ, Parád, Kékestetõ, Szilvásvárad, Mátrafüred) Felkereshetnek több gyógyfürdõt (Eger, Bükkszék, Egerszalók) a környéken. Közelünkben az egyik szép, történelmi nevezetességû barokk város, Eger. Bejárhatják innen a Mátrai borútat, ellátogathatnak Gyöngyösre és Abasárra is.

Postacím: Vetõ Cili, falusi vendégfogadó 3246 Mátraderecske, Bem utca 10 Telefon: 00 36 209 310 398 üzenetrögzítõ: 00 36 36 476 808

A teljes cikk képekkel együtt megtekinthető: MAGYAR LIGET 2002/4 Egészség rovat

 

===================================================== 

Vendégkönyvünk bejegyzéseiből:Dr.Megyery , Budapest, 2012
Igen, mindenkinek ajánlom, 7 napot töltöttünk a Gondűző vendégházban 2012. augusztusában, élvezve Cilike és Kálmán gondoskodását, a finom reggelit, a tágas, kertre néző, jó levegőjű szobát, a beszélgetéseket, a pihenést. Igen jó volt a "eligazítás" a Mofettával meg Derecske és környékével kapcsolatban. Köszönjük. Javasolom igénybe kell venni. Dr. Megyery

Aranyos Cilike!
Kedves Kálmán!

Kisvárdáról elindulva nem is gondoltam, hogy Mátraderecskén egy ilyen tüneményes házaspár vendége leszek. Az a figyelmesség, kedvesség, finom modor, szolgálatkézség, amellyel körülvettek ittlétem 15 napján, nagyon megkönnyítette fájdalmaim elviselését, megszépítette ittlétemet (ápolás, napozás, stb.)
És még nem is írtam a finom, ízletes, házias kosztról, a barátságos, világos, meleg szobáról. Mindez nagyban elősegítette gyógyulásomat. Úgy éreztem magam, mintha családtag lennék. Ha mégegyszer jövök Mátraderecskére, csak itt szállok meg. Hazamenve mindenkinek ajánlom, aki mofetta kezelésre jön, csak itt szálljon meg. Ennél jobb helyet keresve sem talál.
Nagyon köszönöm Cilikének és Kálmánnak ezt a gondtalan, nyugodt 15 napot. Reschner István Kisvárda

IGEN, most szállást foglalok a Gondűzőben!

 

Mancika, Balassagyarmat, 2011.09,e-mail

Kedves Cilike és Kálmán!
Szerencsésen hazaérkeztünk, a vasárnapot is sikerült nagyon kellemesen eltöltenünk Demjénben. Még egyszer szeretném megköszönni a szíves vendéglátást, a kedvességet és figyelmességet - számunkra igazi kikapcsolódás volt ez a néhány nap - ehhez nagymértékben hozzájárultak.

IGEN, most szállást foglalok a Gondűzőben!

 

Veronika Szlovákia 2011.05.25.

Amikor kocsink átgördült Budapesten a Petőfi hídon, hevesebben vert a szívünk, mivel az utunk Mátraderecskére a Gondűző Pihenőházba, Vetőné Ceciliához és Horváth Kálmánhoz vezet. A gondokat, amikor megérkeztünk valóban magunk mögött hagytuk. Egy hetet töltöttem a Gondűzőben többed magammal, és úgy éreztem, hogy a magyaros ízek mellett egy kultúrközpontba csöppentem. Minden kívánságunk teljesítve volt és a gyógyítás / a mofetta kezelések, a gyógytorna és a masszázs / úgy vált teljessé, hogy maximális megelégedettséggel távoztunk a kedves vendéglátóinktól. Szívünk mindig visszahúz, és ha bárki követi a példánkat, valóban a gondokat messze űzheti. Hálás köszönettel mindenért: Mgr.Kürthy Veronika

IGEN, most szállást foglalok a Gondűzőben!

 

Zolcsi44

Az elmúlt héten 5 napot töltöttünk feleségemmel a Gondűző Vendégházban. Mégegyszer köszönjük Kálmánnak és Cilikének a szíves vendéglátást. Akik jó levegőre, remek kirándulásokra, és figyelmes vendégfogadásra vágynak, azoknak feltétlenül ajánljuk.

IGEN, most szállást foglalok a Gondűzőben!

 

Kati & Gábor / 2011. 04. 02.

Mégegyszer szeretnénk megköszönni a barátságos és figyelmes vendéglátást, a finom ételeket, és a kényelmes, nyugodt pihenési lehetőséget. Nagyon jól éreztük magunkat, sokáig emlékezni fogunk a mátraderecskei szép napokra. Mégegyszer köszönet mindenért. Jó egészséget, sikeres vedéglátást kívánunk - barátsággal: Kati és Gábor.

IGEN, most szállást foglalok a Gondűzőben!

 

Anikó &Robi | 2010-05-23 12:40:51

Aki nyugalomra és igazán kedves emberekre vágyik annak csak ajánlani tudjuk a Gondűzőt,és a rókagomba levest!


IGEN, most szállást foglalok a Gondűzőben!

Csirmaz György | 2010-05-09 13:18:49

Kellemes napokat töltöttünk Mátradercskén, melyhez hozzájárult szállásunk családias hangulata, a mindenre kiterjedő tanácsadás, hogy mit érdemes felkeresni a környéken.


IGEN, most szállást foglalok a Gondűzőben!


Mireida | 2010-05-07 09:00:20

Qué días tan felices pasamos en el Gondűző! La habitación buena, la comida excelente. Jamás olvidaré el "Matrai borzacska" de la Se?ora Cilike! Le recomiendo a todos este hospedaje, sus due?os son muy cari?osos y acogedores.

IGEN, most szállást foglalok a Gondűzőben!

 

Irma | 2010-05-07 08:56:21

Csodálatos 3 napot töltöttünk a Gondűzőben. Kiválóak a körülmények, felejthetetlen a szeretet, a gondoskodás, amelyet Cilikétől és Kálmántól kaptunk. És még Annával, egy remek masszőrrel, hoztak össze. Máris visszavágyunk! Valóban elűzték gondjainkat!

IGEN, most szállást foglalok a Gondűzőben!

 

Páli Tivadar | 2009-11-17 10:23:25 fogadosok@citromail.hu

A vendéglátók kedvessége, a bőséges és változatos finom ételek örökre emlékezetes marad a számunkra. Aki pihenni, kikapcsolódni vágyik, azoknak csak ajánlani tudom. A tökéletes ellátás minden igényt kielégíthet. Köszönjük a lehetőséget.

IGEN, most szállást foglalok a Gondűzőben!

 

Szilágyi Lászlóné | 2009-10-30 09:38:22 tothancika@freemail.hu

Egy hetet töltöttünk el a gondűző apartmanházban. Nagyon jó és bőséges volt a reggeli és a vacsora. Az egéssznapos séta után jól esett a kemence melege. Nagyon kedves barátságos vendéglátók, mindenkinek csak ajánlani tudom, sőt már ajánlottam is. Köszönöm

IGEN, most szállást foglalok a Gondűzőben!

 

Szabó Éva | 2009-08-20 10:52:45 vicatatabanya@vipmail.hu

Köszönjük szépen a kellemes pihenést,nagyon jól éreztük magunkat,a hangulat igazi családias volt,az étkeztetés nagyon színvonalas,isteni finom a Cilike főztje,nagyon figyelmesek,és már várom-mikor tudunk újra eljönni. Ajánlom szívből mindenkinek!!!

IGEN, most szállást foglalok a Gondűzőben!

 

Nagy Andrásné | 2009-08-11 15:17:26 katerina.45@freeemail.hu

Köszönjük a szíves vendéglátást,igazán jól éreztük magunkat a szép szobában a finom,izléses reggelik és vacsorák elfogyasztásával szivesen emlékezünk vissza a kedves napokra a szép tájra a hegyekre. Köszönünk mindent Kati és András.

IGEN, most szállást foglalok a Gondűzőben!

 

Király család | 2009-08-07 14:44:20 rabai.eszter@gmail.com

Köszönjük a barátságos és figyelmes vendéglátást! Nagyon szép és igényes környezet várja a gyógyulni vágyókat Mátraderecskén.

IGEN, most szállást foglalok a Gondűzőben!

 

Tölgyesi házaspár | 2009-08-06 11:26:58 taksztl@chello.hu

Köszönjük a 3 békés, nyugodt, kedves napot, amit Mátraderecskén, a Gondűző Vendégházban töltöttünk. A házigazdák figyelmessége és közvetlensége a vendégek irányában páratlan. Nagyon finom volt a reggeli és vacsora, mindenkinek ajánljuk a palóc levest.

IGEN, most szállást foglalok a Gondűzőben!

 

Sovágo család | 2009-07-26 11:39:31 kulukah@citromail.hu

Köszönjuk szépen a szives vendéglátást!Kitunően éreztuk magunkat,minden adott volt a kellemes pihenéshez!Kulon köszönjuk a családias hangulatot Cili néninek és Kálmán bácsinak.Sovágo család!

IGEN, most szállást foglalok a Gondűzőben!

 

Paput Márk | 2009-07-14 22:13:57 mpaput@hotmail.com

Nagyon kellemes tapasztalatokban gazdag 3 napot töltöttünk el a Gondűzőben, a vendéglátók figyelmessége és közvetlensége, a kényelmes, tiszta szoba valamint a finom ételek örökre emlékezetessé teszik számunkra ezt a rövid pihenést Mátraderecskén.12922 árv

IGEN, most szállást foglalok a Gondűzőben!

 

Langweber Andrea | 2009-07-04 15:41:09 langweber@alice.it

Halasan gondolunk a Gonduzoben eltelt napokra. A hosszu visszaut es a szeszelyes idojaras ellenere ugy erezzuk a szeretetteljes gondoskodasnak es a mofettanak koszonhetoen sokkal jobban vagyunk. (Hianyoznak a finom levesek es a reggeli kave....). Andrea

IGEN, most szállást foglalok a Gondűzőben!


Vasa András Marika | 2009-06-22 21:05:48

KÖSZÖNÖM a GONDŰZŐ NAPOKAT , a gondoskodó szeretetet, az utánozhatatlanul finom ebédeket, a kényelmes szállást , cukrom rendben tartását. A Mofetta és a TI bőlcs ,segitőszándékú tanácsaitok -csodákra képes. Jól éreztem magam . Ősszel folytatom Marika

 

IGEN, most szállást foglalok a Gondűzőben!

Tóth Sándorés-né Jutka

| 2009-04-16 21:22:01 pejko5@t-online.hu Köszönjük asziveslátást,jól éreztük magunkat.További sok vendégéjszakát,jó egészséget kivánunk Kálmánnak és Cilikének. A dalszöveget hamarosan küldöm Dombóvárról.

 IGEN, most szállást foglalok a Gondűzőben!


Bodnár István és Rozika | 2009-04-04 17:00:37 bodnarnerozi@t-online.hu

Kedves Cilike és Kálmán! Nagyon jól éreztük magunkat. Ma reggel hiányzott a Kálmán reggeli kávéja, és reggelije. Tegnap este pedig a Cilike finom vacsorája.Jó hatással volt Ránk a nyugalom és az Önök gondoskodása - így nem ez volt az utolsó találkozásunk.

IGEN, most szállást foglalok a Gondűzőben!

 

Czetl István | Köszönöm azt a figyelmes, családias légkörű ellátást, amelyben itt tartózkodásom alatt részesültem. Czetl István Budapest

IGEN, most szállást foglalok a Gondűzőben!

 

Dobos Andrea Dobos Andrea | 2008-12-06 18:48:03 andrea.dobos@vipmail.hu e-mail

Igazán meleg fogadtatásban, valamint vendéglátásba volt részünk a hideg,szürke,esős idő ellenére is. A vacsorák nagyon ízletesek voltak. Sikerült a rohanó világba egy kicsit "elűzni a mindennapi gondokat"

IGEN, most szállást foglalok a Gondűzőben!

 

Makláriék és barátaik | 2008-11-20 13:59:25 lacus48@gmail.com e-mail

agyon jól éreztük magunkat ezen a kedves helyen.Cilike és Kálmán nagyon szíves vendéglátók voltak A kemence és a kandalló csodálatos. A mofetta próbakezelés után határozottan javult a térdem. Köszönjük.

 IGEN, most szállást foglalok a Gondűzőben!

 

Gerzsenyi Gabriella | 2008-07-07 11:42:57 e-mail

Anyukámmal és gyerekemmel visszatérő vendégek voltunk mivel tavaly is kellemesen éreztük magunkat és hasznos volt a mofettázás is. Köszönjük a kellemes családiad légkört és a jó ellátást. gabi

IGEN, most szállást foglalok a Gondűzőben!

 

Beck József Ajka e-mail:

A királyok között a legnyugodtabbak voltunk, a nyugodtak között a legkirályibb ellátásban részesültünk. Mindent nagyon köszönünk: Éva és Jóska

IGEN, most szállást foglalok a Gondűzőben!


Fitos Árpád Szentlőrinc | e-mail

... a háziorvosom legnagyobb megdöbbenésére begyógyult a kifekélyesedett lábam.... mondta Fitos Árpád Szentlőricről a harmadik kúra után.

IGEN, most szállást foglalok a Gondűzőben!

 

Réz Pálné Pécel | e-mail ...nagyon otthonosan éreztem magam nálatok, két hónap múltán is szívesen gondolok vissza a Cilike emlékezetes, ízletes palóc levesére és túrógombócára...Réz Pálné leveléből Pécelről.

 

IGEN, most szállást foglalok a Gondűzőben!

Makó Antal Polgár | 2007-03-11 e-mail

Február végén 8 napos mofetta kúra hatására csökkent a duzzanat és a fájdalom a kézfejemben, a bőröm színe is világossabb lett. A főorvos úr tanácsára megismétlem a kúrát.

IGEN, most szállást foglalok a Gondűzőben!

 

Mészáros Antal 86 éves Kiskunlacházáról | 2007-06-04 12:44:46 rozogaroncs@citromail.hu e-mail

A 15 napos mofetta kúra csodákat tett velem. 5 nap után elmúlt a lábfájásom, hosszan tudtam gyalogolni. A második hétre lemondtam a taxit, gyalog mentem oda-vissza a mofettába. Délutánonként 2-3 km séta, fájdalommentesen. Ősszel visszatérek a Gondűzőbe.

IGEN, most szállást foglalok a Gondűzőben!


Horváth György | 2007-02-26 09:46:24 seculus@freemail.hu e-mail

Köszönjük a szíves, kedves vendéglátást, a finom és ízletes ellátást. Kellemesen és jól éreztük magunkat Önöknél. A Mátrában Fúj süvölt a Mátra szele, Eljutottunk Derecskére, ott laktunk a Gondüzőbe, jól érezve magunk benne. Üdvözlettel Horváth György

IGEN, most szállást foglalok a Gondűzőben!


GONDŰZŐ 2001 VENDÉGHÁZ 3246 Mátraderecske Bem utca 10. Telefon: 36/476-808 Mobil: 20/326-9544 20/931-0398 E-mail: gonduzo@t-online.hu


Keresés a honlaponSzavazás
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!